You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cum să alegi ferestrele cele mai potrivite pentru tine?

Alegerea materialului. Poți alege dintre lemn, aluminiu, PVC sau lemn combinat cu aluminiu. Fiecare dintre aceste materiale îți oferă diferite beneficii pe care le poți descoperi în zona de Produse de pe site-ul nostru. 


Durabilitatea. Atunci când îți dorești durabilitate la superlativ, trebuie să nu faci rabat de la calitate. Desigur, durează mai mult de 1-2 ani pentru a se strica o fereastră, dar atunci când aceasta se defectează riști să nu mai poți deschide sau, și mai rău, închide geamul. De aceea trebuie să alegi doar ferestre din profile de clasa A, pentru a te asigura că ferestrele tale îți vor asigura siguranță și confort pentru mulți ani de acum înainte, în condiții optime. 


Izolarea. Aici vorbim despre izolarea termică – împotriva temperaturilor scăzute sau ridicate, în funcție de anotimp – și izolarea fonică – izolarea sunetelor care pătrund în încăpere atunci când geamul este închis. Trebuie să alegi cu atenție și responsabilitate, deoarece sticla geamului, darși materialul ramelor pot influența acești factori. Îți recomandăm să optezi pentru ferestre eficiente, care să te ajute să reduci costurile încălzirii iarna, păstrând un climat optim, dar și ferestre care te izolează în confort de lumea de afară.


Securitatea. Ferestrele rezistente și calitative te pot proteja de condiții meteo extreme, dar și de neplăceri mai mari, precum hoții. O fereastră calitativă va rezista oricărei presiuni  și, în plus, de va ajuta și cu izolarea termică și fonică. Pe termen lung, dacă alegi o fereastra slab calitativă doar pentru că e mai ieftină, aceasta va genera mai multe costuri, nefiind rezistentă.

 

No comments


Leave a comment