You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ferestre Aluminiu

Deși a fost considerat mult timp faptul că aluminiul are proprietăți mai scăzute decât lemnul sau PVC-ul, în ultimii ani cu ajutorul tehnologiilor și utilajelor de ultimă generație prelucrarea acestuia a devenit mult mai avansată, astfel îmbunătățind și calitatea produselor. 

Aluminiul este un material foarte ușor, potrivit pentru orice construcție fără a aduce greutate în plus structurii. De asemenea, este un metal foarte rezistent la impact și la intemperii și nici nu ruginește. 

Deoarece aluminiul are o bună conductivitate termică ferestrele confecționate din acest material dispun acum de mai multe straturi care servesc drept izolație termică, pentru a-ți oferi confortul bine meritat. 

Nu în cele din urmă, aluminiul trebuie tratat pentru a nu oxida și astfel poți opta pentru diverse culori, nuanțe și texturi pentru a-ți personaliza cu adevărat proiectul. 


Dacă alegi să beneficiezi de produse din aluminiu te putem ajuta cu sfaturi și materiale de calitate, prelucrate întocmai pentru nevoile tale. 

Totuși, nu uita să iei în considerare toate aspectele produselor din aluminiu înainte să îl alegi, pentru a putea obține întocmai ceea ce îți dorești!