You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

CALITATEA ROWOOD

Calitatea ferestrelor este foarte importantă și poate afecta întreaga clădire. Fie că este vorba de un apartament, o casă, un hotel, o pensiune sau o clădire istorică, ferestrele de o calitate slabă pot afecta structura clădirii și pot oferi o izolare termică sau fonică slabă, astfel afectând calitatea vieții. 

PRODUCĂTOR FERESTRE DIN LEMN, BRAȘOV

Ferestrele RoWood sunt de o calitate înaltă, 90% din materiale provenind din Germania și fiind însoțite de un certificat calitativ. Respectând natura și conservând lemnul reușim să îți oferim cele mai calitative ferestre fără a afecta mediul. Astfel tu poți adăuga un colțișor de natură în proiectul tău fără a te simți vinovat că distrugi pădurile. Atunci când îți dai seama că îți dorești ferestre de calitate pentru proiectul tău poate fi greu să găsești un furnizor pe placul tău, dar acum ești în locul perfect! Rezistență ridicată, izolare termică și fonică bună, ferestrele RoWood îți oferă tot ceea ce ai nevoie, la o calitate ireproșabilă. Calitatea pe care o oferim nu se reflectă doar în ferestrele noastre, ci în toate serviciile, de la relația cu clienții până la cea cu angajații și la livrarea în sine. 

Stefan Iriciuc
 at 

O companie pe care o recomand cu încredere în vedera realizări ferestrelor și ușilor de exterior. Calitate, preț foarte bună.

Loreta Solonari
 at 

Caut de mult timp o firmă care să realizeze lucrări din lemn de calitate și care să ofere certificate de proveniență. Țin foarte mult la mediul înconjurător și mi-am dorit dintotdeauna să aduc pasiunea mea pentru natură și în cămin, pentru a mă simți într-adevăr ca acasă. Colaborarea cu RoWood a fost ireproșabilă, termenele respectate întocmai, iar produsele sunt exact ceea ce căutam!

Nataly Negara
 at 

Probabil că toată lumea știe deja că renovarea caselor istorice trebuie realizată doar cu anumite materiale, care să arate într-un anume fel, pentru a păstra aerul acela vechi. Mare mi-a fost bucuria când i-am descoperit pe cei de la RoWood și am putut în sfârșit să achiziționez produsele din lemn de care aveam nevoie pentru a renova această casă fără a-i strica farmecul. A fost o experiență plăcută din toate punctele de vedere, iar produsele sunt într-adevăr de o calitate superioară.

Oana Guranda
 at 

Arhitect fiind mi-a fost foarte greu până am găsit o firmă serioasă și cu produse de calitate cu care să pot colabora așa cum îmi doresc. Colaborez deja de peste 2 ani de zile cu cei de la RoWood și nu am decât cuvinte de laudă pentru dânșii. Produsele sunt de o calitate foarte bună și proiectele ies întotdeauna conform indicațiilor. Recomand!

Mihai Lungu
 at 

tunci când ai pe mână un proiect pentru un centru istoric presiunea e mare și produsele folosite trebuie să îndeplinească anumite condiții și să respecte o anumită calitate. Auzisem de cei de la RoWood de la alți colegi de-ai mei și am rămas plăcut surprins să văd cum se comportă atunci când colaborează cu cineva. Recomand tuturor, sunt o firmă serioasă și de încredere!

Ion Prodan
 at 

Visul meu de-o viață a fost să am propria mea pensiune. Când am reușit să accesez fonduri europene am căutat cu nu prea mult spor o firmă care să mă ajute să îmi îndeplinesc visul. Când eram pe punctul de a renunța câțiva dintre cunoscuții mei mi-au recomandat firma RoWood. Le mulțumesc din suflet pentru ajutorul acordat și pentru proiectul pe care l-au realizat minunat, exact așa cum îmi doream!

Marius Dragomir
 at 

Calitate și profesionalism. Dacă vrei să nu ai în casă vânt, ploaie și parchetul ud, cheamă-i pe cei de la RoWood !